Categories
Ball de Bastons Notícies

Santa Eulàlia Bastonera 2024

El 10 de febrer es va dur a terme la 5a Festa Bastonera de Santa Eulàlia, amb la participació de les colles bastoneres locals de Gràcia, Clot i Sant Andreu. De fora de la ciutat van participar la Colla Bastonera Pla de l’Aigua, de Lleida, com a colla organitzadora de la Trobada Nacional de Ball de Bastons de Catalunya 2024, així com el Ball de Gitanes de Vilafranca del Penedès i el Dance del Rabal, de Zaragoza.

Un matí on el temps va aguantar i on totes les participants van omplir places i carrers, així com l’escenari de la Plaça Sant Jaume, tot deixant imatges com les que aquí compartim i contribuint amb la màgia de dibuixar somriures en les cares de les persones que hi eren presents. Gràcies a l’organització, així com el personal tècnic, per fer-ho possible. ARA I SEMPRE enamorada de ser-hi presents, a través del grup del Ball de Bastons de Sant Andreu qui, a més, veiem com creix any rere any.

VISCA EL BALL DE BASTONS! ARA I SEMPRE!

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic en el botó Acceptar, accepta l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad