Categories
Notícies

Coneixem el projecte A-porta!

Avui ens hem reunit amb la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), qui ens ha presentat el projecte A-porta, a través de l’Esther, com a coordinadora d’aquest. Es tracta d’un projecte que té per objectiu abordar la solitud no volguda de les persones, en especial de la gent gran, del barri de la Romànica i del Barri Antic, de Barberà del Vallès.

Més enllà de parlar-ne sobre diferents iniciatives impulsades des de la CONFAVC i ARA I SEMPRE, així com possibles col·laboracions futures, hem acordat fer difusió del projecte, així com de l’oferta laboral associada. Es busquen persones diverses, majors d’edat, especialment que siguin veïnes i veïns del barri de la Romànica i del barri Antic. Us adjuntem l’oferta perquè pugueu fer-ne difusió a les persones que considereu que podrien estar interessades a participar en aquesta iniciativa.

Aprofitem per donar les gràcies a la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya per la seva tasca, així com a l’Esther, com a responsable del projecte A-porta, per la tasca que fan. No defalliu.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic en el botó Acceptar, accepta l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad