Qui som?

L’Associació ARA I SEMPRE per la difusió en el món educatiu de la cultura popular i tradicional de Catalunya, d’ara en endavant anomenada ARA I SEMPRE, neix l’any 2021, com a resultat d’un procés de reflexió en el qual es troba necessari crear un espai que té com a objectiu principal contribuir a la difusió de la cultura popular i tradicional de Catalunya, amb especial atenció al món educatiu. L’associació en qüestió vol treballar per impulsar projectes que cerquin l’apropament i la unió d’aquests dos mons (el món de la cultura popular i tradicional, i el món educatiu) comptant en tot moment amb la participació d’aquelles i aquells agents i professionals de totes dues realitats.

 

En queda exclòs tot ànim de lucre.

 

L’associació és una entitat oberta, amb vocació de servei públic.

 

Actualment, l’entitat ARA I SEMPRE té projectes en diferents municipis i representa diversos grups repartits per tota la demarcació i altres indrets de Catalunya. Això fa que ja tingui un abast territorial de caràcter supramunicipal.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic en el botó Acceptar, accepta l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad