Ball de Bastons de Ripollet

El Ball de Bastons de Ripollet neix a través de l’Associació ARA I SEMPRE i el pla educatiu d’entorn de l’Ajuntament del municipi, amb la col·laboració de la Colla Bastonera Les Romanes qui, durant el curs 2021-2022, van formar a joves de 1r i 2n d’ESO a l’Institut Palau Ausit de Ripollet. 

Es van presentar en societat el 19 de maig de 2022, al Centre Cultural de Ripollet, amb l’apadrinament de la Colla Bastonera Les Romanes i la col·laboració dels Grallers i Gralleres dels Gegants de Ripollet. Actualment, executen diferents coreografies de les Romanes, de la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya i ja compten amb diverses coreografies pròpies. El vestuari que han lluït en els seus primers anys ha estat cedit temporalment per la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya, si bé ara ja és vestuari que pertany directament a l’Associació ARA I SEMPRE.

Cal esmentar que, a més, el passat 9 de gener de 2024, van començar els assajos de la secció infantil del Ball de Bastons de Ripollet, de nou, impulsat per ARA I SEMPRE i l’Ajuntament de Ripollet.

Totes dues seccions [la infantil i la jove] són obertes a tothom, de forma totalment gratuïta. Mentre que la infantil assaja dimarts, de 17h a 18h, al Centre Cultuarl de Ripollet, la secció jove assaja dijous, de 16:30h a 17:30h, a l’Institut Palau Ausit, de Ripollet.

Material gràfic del Ball de Bastons de Ripollet 

Podeu consultar materials visuals de la colla al compte d’instagram oficial @balldebastonsderipollet

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic en el botó Acceptar, accepta l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad